Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Kvalitetne geodetske storitve že od leta 1994

Naše podjetje Teleskop d.o.o. geodetske storitve izvaja že vse od leta 1994 in se tako ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in odličnimi poznavalci geodetske stroke. Vsi zaposleni v podjetju se zavedamo, da je investicija v nepremičnino vaša življenjska naložba, zato se v sleherni projekt podamo s srcem in ga zadihamo z vami. S svojim znanjem in delom vplivamo na vas in vaše življenjsko pomembne odločitve. Tega se zavedamo in prav to nas dela drugačne.  

Danes naša ekipa sestoji iz sedmih stalnih članov in razširjene skupine strokovnjakov. Skupaj ostajamo učinkoviti, osredotočeni in zmožni nuditi najboljše geodetske storitve za vas. Vse to nam seveda omogoča najsodobnejši geodetski instrumentarij in vsa ostala visokokvalitetna programska oprema.  

Naše vrednote se odražajo v našem vsakdanu

ODGOVORNOST

Svojemu delu smo popolnoma predani. Opravljamo ga predvsem skrbno in družbeno odgovorno, saj se zavedamo, kako pomembna je dobro opravljena geodetska storitev. 

STROKOVNOST

Zmeraj delamo strokovno. Verjamemo, da so naši rezultati odraz večletnih izkušenj, pridobljenih znanj, veščin in spretnosti, zato se nikoli ne prenehamo izobraževati.  

ZAUPANJE

Gradimo pristne medsebojne odnose in zaupanje. Vaše interese zmeraj postavimo na prvo mesto, saj vemo, da ste prav vi razlog, da mi obstajamo.  

ODZIVNOST

Svojim strankam zmeraj nudimo vso potrebno podporo in pomoč. Smo skrbni in stremimo k hitri odzivnosti pri izvajanju geodetskih storitev.  

Kontakt

E-pošta

info@teleskop.si

Naslov

Ulica heroja Staneta 16

2000 Maribor

Telefon

(02) 251 13 80

041 772 203