Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Skrbna izbira geodetskega strokovnjaka je nedvomno zahtevna odločitev. V podjetju Teleskop d.o.o. smo dobri poznavalci geodetske stroke. Na podlagi strokovnega znanja in izkušenj smo usposobljeni za izvajanje vseh vrst geodetskih storitev. Od leta 1994, ko je bilo ustanovljeno podjetje Teleskop d.o.o. smo izvedli že preko 7000 geodetskih storitev, zato lahko zatrdimo da bomo izpolnili tudi vaša pričakovanja.

V časovnem pregledu Vam predstavljamo ena izmed večjih projektov v posameznem letu.

Za naročnika Primius gradnje, d.o.o., smo izvedli vse potrebne geodetske storitve ob izgradnje več stanovanjske stavbe A na Studenški ulici v Mariboru.

 
S pomočjo laserskega sledilnika FARO Vantage smo za naročnika GOODYEAR DUNLOP SAVA TIRES d.o.o., uspešno izvedli montažo sidrnih plošč, pri katerih je bila zahtevana relativna toleranca pri posameznih točkah zastavljena na kar +-0.15 mm.
 

2019

Za naročnika IMPOL-TLM d.o.o., smo v Šibeniku uspešno izvedli več mesečni nadzor nad montažo in pravilnim zagonom formatno trakovne razrezne linije SALICO, ki je predstavljal enega izmed večjih serijskih projektov naročnika.

 

Za naročnika GMG PETER ŽULA d.o.o., smo izvedli vse potrebne geodetske storitve ob izgradnje več stanovanjskih stavb ob Mariborski cesti v račah

2018

V letu 2017 smo za občino Rače-Fram izvajali ene izmed večjih ureditev in odmer cestnih odsek po celotni občini, kar jih je uvrstilo med ene izmed večjih naročnikov leta.

Za naročnika GALERIJA GOSPOSKA d.o.o., smo izdelali 3D model in izrisali geodetski načrt z vsemi prerezi, ki so služili kot osnova nadaljnje priprave dokumentacije za prenovo Žičkega dvora/ Hotel Maribor.

2017

V letu 2016 smo izvajali celovite geodetske storitve po občini Sveta Ana v Slovenskih goricah, kar jih je uvrstilo med ene izmed večjih naročnikov leta.

Za naročnika ZAVAROVALNICA MARIBOR d.d., smo v skladu s sklenjeno pogodbo poskrbeli za ureditev vseh zemljiško katastrskih evidenc nepremičnin, ki so jih imeli v lasti.

 

2016

V letu 2015 smo izvajali celovite geodetske storitve po občini Cankova, kar jih je uvrstilo med ene izmed večjih naročnikov leta.

 

Za naročnika AJM OKNA-VRATA-SENČILA d.o.o., smo izvajali vse geodetske storitve ob širitvi in urejanju zemljiško katastrskih evidenc.

 

 

2015

Med leti 2011 in 2015 smo se posvetili fizičnim osebam, ter opravili več tisoč zemljiško katastrskih storitev, ki krojijo zgodbo geodetskega podjetja Teleskop, d.o.o. že od samega začetka.

 

2011-2015

Na podlagi pogodbe smo izvajali vse geodetske storitve za naročnika KONSTRUKTOR VGR d.o.o..

Na podlagi pogodbe smo izvajali nadzor nad izvajanjem gradbenih del za naročnika DDC svetovanje inženiring, Družba za svetovanje in inženiring d.o.o. ob izgradnji Avtocestnega odseka Sp. Senarska-Cegotinci.

2010

Na podlagi pogodbe smo izvajali vse geodetske storitve za naročnika KONSTRUKTOR VGR d.o.o..

Na podlagi pogodbe smo izvajali nadzor nad izvajanjem gradbenih del za naročnika DDC svetovanje inženiring, Družba za svetovanje in inženiring d.o.o. ob izgradnji Avtocestnega odseka Sp. Senarska-Cegotinci.

2009

Na podlagi sklenjene pogodbe smo izvajali vse geodetske storitve za naročnika Nigrad, d. d..

Za podlagi sklenjene pogodbe smo izvajali vse geodetske storitve za MTB d.o.o.,

Eden izmed zadnjih projektov je predstavljal projekt Kare Magdalena, med Jadransko in Žolgarjevo ulico v Mariboru.

2008